Aslishan Son 40 Arya Elisa olacak bizimde 😍 Ama ben hep daha erken gelecekmiş gibi hissediyorum burda okuduğuma göre çoğu kişi de öyle hissediyor gerçi 🤗
Hiranurhilal Cicegiburnundamom safak 23 ama sezaryan ıstedm ıcın daha erken olur tahmınen ısım muhammed yagız saglıcaklar gelsınler
FerayeA Cicegiburnundamom merhabalar , bizimde son 24 günümüz kaldı tabiki son zamana kadar beklerse.😂🤷🏼♀️ Kızımın adı Zeynep Meva Sağlıcakla kavuşmamız dileğiyle 🥰❤️
Snygrl Cicegiburnundamom 35+4 son 31 gün tabi uygulumaya göre öyle küçük hanımın keyfine bağlı herşey 🥰 bu arada kızımın adı Ayşe Hüma olucak Allah izin verirse ❤️
Hayat Cicegiburnundamom Son 46 ama o 46 günün hepsini beklermi bilemiyorum.Kızıma 4 temmuz 2018 denmişti 21 hazıran 2018 oldu. Şimdi 2 ci hamileliyim.Şimdiden agzımdan çıkacak az daha 🙄😫
Eltezcan Son 39 ama sezaryen olck daha az kaldı. Adi hüseyin erkan olck. Hüseyini rüyamda gördüm eşimle ikimizin ortak büyük dedemizin adı. Erkan eşimin adı hayaliymis oğlunun kendi ismini taşıması 😊 biz huseyin diycz
oznur112 Eltezcan 😍 bizimde Şafak 39 kızım olacak adını Duru koyacaz iki isim istiyorum ben ama eşim istemiyor
Bottesini Ne zaman sezaryen olacağımı henüz konuşamadık dr la ısrarla da tarih söylemiyor bu ikinci oğlum adı Can olacak.🌸💕36.haftadayım.