Cicegiburnundamom Kizlar merhaba benim şafak 22 bebisimin ismide Eren Erol olacak insallah sizlerin safak kac bebislerinizin guzel isimleri neler ❤😇💕
Mstfaslhn1234 Cicegiburnundamom benimde son 30 günüm kaldı ama sezeryan olursa bu süre erken de olabilir erken gelebilir oğlum adı Alparslan olacak
Cigdem0707 Cicegiburnundamom benim de şafak 24😂Heyecanlıyım.Ne yasayacagim merak icindeyim beklemedeyim.Kizmin adı Dünya
11bsb Cicegiburnundamom son 40 ama kızım 32. Haftadan beri gelmeye çalışıyor ara ara hastaneye yatıyoruz. Sezaryan olacağız 2 hafta kadar daha dursun diye uğraşıyoruz. Şu an 2.640 ağırlığı boy 48 cm iyi dedi doktorumuz ama ben korkuyorum o yüzden 2 hafta daha yaticam🤭 kızımın adı da Mısra olacak kısmetse 💜
kirpapatyasiii Cicegiburnundamom şafak 29 🥰🤗 oğlum olacak inşAllah adını da Yiğit Ali koyacağız galiba 🥰🥰
Haticerkan Cicegiburnundamom atarsa 34 gün kaldı cnn bende oluşuma kavusacam rabbim sizide sağ sağlim kavuştursun oğlunuza ınsalalh rabbim kolay doğum nasip etsin
Kbrbydk Bizimde 31gun kaldı. Ama serklajim haftaya alınacak beklemez en fazla iki hafta veriyorum😂kızımın adı aysima olacak inşallah😍