TugceCakir Arkadaşlar bugün başlayan vajinada baskı var tuvalette kaldım 5 dk da bir tuvalete gidiyorum geçen hafta çocuk dönmüştü zaten ondan kaynaklimi böyle olan varmı yalancı sancimi
Olich TugceCakir doktora danış ama bence normal bebiş kafasıyla sana baskı yapıyor hatta benimki bazen zıplatıyor o derece
mihrinazsumbul TugceCakir benimde öyleydi bebek baskı yapıyo dedi doktor içiniz rahat etsin bi görünün isterseniz ama alttan muayene edildi enfeksiyon vs var mı diye bakıldı herşey normaldi bebek ağırlaştıkça ağrılar baskılar artacak dedi doktor
Derya6121 TugceCakir benımde bugün iğne batıyor gıbi oluyor sürekli tuvaletteyım enfeksıyon yok kafa baskısıyla iğne batması gıbı olur mu bılemedım
Kizimmmm TugceCakir ben vajinada ve makatta baskı hissediyordum. Hatta yoldan dönmüştüm o derece. Doktora gttgimde baş geliş olduğunu öğrendim. Nst de sancı çıkmadı. İdrar da temiz çıktı. 29 haftalıkken oldu bu. Smdi 31+0.
TugceCakir Olich benim bugün başladı böyle yapısı korktum bende erken doğum belirtisi falan mi diye pazartesi kontrolüm var aama içim rahat etmezse acil yolu görünür bize
TugceCakir mihrinazsumbul şimdiye kadar çok rahat hamilelik yasadım çok şükür ama şimdi birden böyle olunca korktum teşekkür ederim
TugceCakir Derya6121 bende aşağıda hissettim dün sancim oldu gece sabaha kadar kurup kaldırdım valla ama bugün iyiyim bende çok şükür senin beben döndü mu
Derya6121 TugceCakir ben hıc bırsey yapmamıstım ama iğne batması olunca tekme de gelıyordu pesınden. Döndümü bılmıyorum anlayamıyorum daha😁
Pembepanterr TugceCakir benimde hareketleri vajinamda haftaya soracağım bende herkes normal yazmıs demek ki olabiliyor 🤷🏻♀️ 😊
Derya6121 TugceCakir yaa 3 günümü dedın resmen tuvaletle akrabaydık daha yakın akraba olmustum😁😁acaba döndümü yarın öğrenecez😁