Kuzeyufuk Şimdi kızlar çatlatma iğnesi vurulunca 14gün sonra belli oluyor ya o zaman bebek 14günlük mü oluyor yoksa yine son adet tarihine mi bakılıyor haftasını bulmak için
Zehra321 Kuzeyufuk benim son adet tarihime göre hesaplandı ama benimde aklımı karıştırıyor bu konu ☺️
Adel001 Kuzeyufuk canım valla ben 26eylül iğne oldum 10ekim beta verdim. 30,6 çıktı buda 1-2hafta arası değerlendiriliyordu. ❤️
Dygggkcr Kuzeyufuk Döllenme ne zaman gerçekleşti bilinmeyeceğinden son adet tarihine göre hesaplanıyor
Kuzeyufuk Zehra321 belirtileriniz neydi ve nasıl ilişki önermişti doktorunuz bide kaçıncı çatlatma iğnesiyle kaldınız hamile
Zehra321 Kuzeyufuk 2. Çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. İğneden 37. Saatte ilişki oldu. Sonrasında gün aşırı ilişki oldu bir gün yapıp bir gün yapmadık yani 10 gün boyunca. Belirtilerim hiç olmadı sadece göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı.
Elizvedeniz Kuzeyufuk son adet tarihinden hesaplanıyor canım haftası. Ama döllenme tabikide iki adet tarihinin arasında oluyor yani sen öğrendiğinde aslında 2 haftalık felan oluyorsun ama tıbben son adet tarihi baz alındığı için 4 haftalık olmuş oluyor biraz karışık☺️☺️☺️
Tgb2310 Kuzeyufuk cnm a Son adetinden itibaren rahmin gebeliğe hazırlandığı için son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor