Kuzucugunannesi Selinglr bn ilk 3 ay pinekliyordum resmen suan 32 hafta ara ara uyku halindeyim çünkü uykular haram oldu misali 😂gece uyku yok çünkü
Glnhl Selinglr 3 ayı 1 hafta geçtim anında uykularım kayboldu şimdide keşke uyusam diye yalvarcam nerdeyse sabah 8de kalkıp gece 12de uyuyorum artik🤦♀️
Masal78 Selinglr ah bende de var ama keske uyuyabilsem 34 haftalığına 1 buçuk yaşında oğlum var çok yaramaz hiç durmuyor keşke uyusa o böyle 3 4 saat bende uyusam keşke çocuklu hamile olmak çok zor 🤦🤦😣☺️☺️ ama olsun güzel seyler Allah'ım yokluğunu aratmasın
Tstnptt Progestanı kullanırken bende sürekli uyuyordum cnm şuan fitil olarak alıyorum çok şükür daha iyiyimm
Selinglr Kuzucugunannesi Tstnptt maşallah ılk aylar hic uyku denen bısey yoktu cın gıbıydım sımdı 28 haftadayım boyle oglen bır başlıyor o uyku ama ıcım uyuyor sanki kendım uyuyamıyorum 😂😂😂
Selinglr Kuzucugunannesi ay bende 0 ne ılk ay anca sımdı oglen bı uyku bastırıyor akşama kadar sanki ıcım uyuyo ama yok uyuyamıyorum ben
Selinglr Svdaa keşke bende uyuyabılsem 🤦🏼♀️😉 Masal78 ayy allah yardımcın olsun zor ama dedıgın gıbı guzel seyler
Ceylann12 Selinglr uyku mu oda ne haftalarca uyuyamadıgımı biliyorum ben hala da uyuyamıyorum deli olucam
Degisken Gece kaçıyor uykum gündüz uyukluyorum. 11 gibi uyanıyorum .bıraksalar 12 saat uyucam nerdeyse