2_cocuklu_hyat Kizlar neden kimse içimi rahatlatmiyor lütfen yardımcı olun bana kafayı yemek üzereyim 😞😞😞😞😢
2_cocuklu_hyat Hilaliko https://hizliresim.com/XlWEnj anladığın birseyler varmı canım detaylı ulturasonda böyle çıktı doktorum bilgi vermedi
Hilaliko 2_cocuklu_hyat valla canım internetten arastırıyım dedım hiç birşey anlamadım keşke elimden birşey gelseydi doktorun neden bilgi vermedi
Prenses001 2_cocuklu_hyat bebeğin beyninde veya kafasında gelişim verildiğinden mi şüphelendiler bu usg yi yaptılar?
Deletedmom3 2_cocuklu_hyat bebege giden rahim damarlarinda daralma var doktorun coraspin yazmadi mi? Sık tansiyon takibi ve preeklampsi ve iugr acisindan takip edilmen lazim
Zeyk Biz nasıl içini rahatlatalim ki tıbbi terimler doktorun birşey söylemedi mi? Sıkıntı görse muhakkak söylerdi. Sen ne için bu kadar sıkıntı yaptin?
2_cocuklu_hyat Prenses001 hayır cnim gelişim geriliği gözüküyordu son adet tarihime gore o yüzden çektiler beslenmesinde bir sikintimi var diye
Umtays1620 2_cocuklu_hyat Korktuğun bisey olmaz inşallah cnm başka bi doktora göster istersen içini rahatlat
Prenses001 2_cocuklu_hyat Bende gelişim geriliğimi görüldü yazdım zaten canım Klavye tek harf değiştirmiş. Internetten baktım beyin kafa ile ilgili bir dirençten bahsetmiş ama anlamadım
Prenses001 Damlapilatin Evet canım. 18-23 haftalar arası yapılır. Ben 20. Haftaya randevu aldım yani 19+6 aslında zor bulunuyordu hemen aldım bende ☺️ ama bu arkadaşın ki bir şeyden şüphelenip ileri haftada yapmışlar
Ruhsuz İlgili bir doktor bul canım, böyle soru işaretleri insanı yorar, strese girersin bebekte etkilenir