kitapkurdu Kızlar ne zaman başladı mide yanması? Ya da hiç başlamayan var mı benim gibi? Bir yandan seviniyorum bir yandan da neden yanmıyor diye içim içimi kemiriyor 🤷🏻♀️
Aysenur41 kitapkurdu dertsiz basına dert mi istiyosun bacım ne güzel yanmıyorsa. İlk haftalarda bulantı vardı şimdi son haftalarım mide yanması cok beter bişey. Mide koruyucu yazdı doktor şükür onu içiyorm şimdi iyi
iremss kitapkurdu ay yanmasın 😂 sonra o yanma resmen ağrı acıya dönüyo, ben 30dan sonra çekmeye başladım, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum artık yoksa perişan ediyo
Ezotkr kitapkurdu ayyy inş yasamsnn.bnm hamilelkten önce vardı.hamilelikten sonra daha çok arttı.ne yesem dokunuyo.ancak salatalk ve ılık sütle dindryorum.
leylakrcpncr kitapkurdu ilk hamileliğim son ayda vardı epey bu ikinci hamileliğim 39+5 elhamdülillah bunda yaşamadım arada sırada oluyor onun dışında yok şükür olmadığına sevinin
DeReNAsYa Haftamda baslayan bulanti kusmama 13. Haftamda mide yanmam da eklendi suan 15. Haftamin icindeyim hala daha cekiyorum cok ozeniyorum hic bisy hisstmeyenlere 😑
kitapkurdu DeReNAsYa benim de o haftalarda oluyordu canım ama geçti çok yanmıyordu tabi. Fazla yedim mi rahatsız oluyordum. Sonra porsiyonlarımı küçülttüm. Şimdi çok rahatım
kitapkurdu Aysenur41 çok şükür 🤲🏻 Ne bileyim hani derler ya bebek saçlı olunca yanar çok da inanmam ama işte 🤷🏻♀️
Kocakafalimucizem kitapkurdu yanmasın bacim allah yandırmasın 😓 şuan o acıyla cebelleşiyorum 31 haftamdayim 27 de başla di
Ezgievrenn yahu bırak yanmasın niye böyle şeyler istiyosunuz ki anlamıyorum. 25. haftamda başladı hala yanıyor uyku uyutmuyor yemek yiyosun mahvoluyorsun hiç bir şey geçirmiyor. sürekli için yanıyor. 3 şişe gaviskon bitirdim bırakın yanmasın
Pelo_00 kitapkurdu yanmasın zaten kötü bir şey mide yanması neden yanmasını istiyorsunuz ki yanmaylada bebeğin saçlı olup olmayacağının bilimsel bir açıklaması yok hiç midesi yanmayan birinin bebeği saçlı doğabiliyor ya da yanan birinin bebeği saçsız doğabiliyor çevremde çok gördüm