Candyy Merhaba kızlar dogum sonrası için lohusa kilodu mu yoksa pedi mi daha iyi olur sizce hangisini almalıyım
Aslannn Candyy ben depend kilot bez aldım..hem sızdırma ihtimali olmaz diye bende yanlardan yırtıp atmak kolay olur ..diğer pedler illa kayma yapacak
Bestte9989 Candyy depend almıştım sezeryan oldum 8 Şubat'ta hala depend kullanıyorum Allah bulandan razı olsun çok büyük rahatlık 2 paket aldım ilk paket suyum geliyo diye bide hastanede ameliyat sonrası bitti ikinci paketi evde kullanıyorum simdi
sokomel Candyy m ve l bedeni var. ben m aldım. kendimle kıyaslayınca 75 kiloya kadar m olur diye düşünüyorum. ben 68im, m aldım, dar değil. yani en azından 70 kiloya kadar kesinlikle m beden bence. 163 boyum var.
Aslannn Candyy kilonuza göre alın bence..bide en hesaplı fiyatı şok da..eczane ebebekde 35 tlydi ben şok dan ya 25 yada 27tl ye aldım galiba
Candyy sokomel peki onlar kendinden mi pedli yoksa ekstra onu da kullanmak gerekiyor mu iö çamaşırı falan
sokomel Candyy kendinden pedli ve külot gibi. üstüne tek kullanımlık veya normal külot giymeye de gerek yok.