tugbaak49 Arkadaşlar canım çok erik istiyor ağlicak duruma geldim ya bana erik bulabilecek biri var mı nolur yardım edin ya 😔
Baharbal tugbaak49 ah canım keşke olsada yollasam İnternete bak dicem ama ordanda çürük yolluyolarmış diye duydum
hilal_yener tugbaak49 senin kesin kızın olcak 😂 meyve sebze dünyası var internette orda dondurulmuş bi şekilde satıyolar bende erik aşermiştim
Havva-sezer38 tugbaak49 ayyy keşke elimizden bir şey gelse. Bende çağla aşermiştim ama seninki kadar değil. Herkese sordum kimse bulamadı. O aralar canım tarşu çekmişti turşu almıştık şansa içinden bi tane çıkmıştı😊
NisaMomy tugbaak49 ahh ahh ben rüyamda geçen akşam ne meyveler yedim geçen gün ama eşim hiç birini bulamadı 🤷♀️
Minikkusum_ tugbaak49 Allahım aynı durumdayım 13. Haftadamdan beri erik erik eşim aradı bulamadı ben aynı şekilde ararım yok
Minikkusum_ tugbaak49 aynen manavlar marketler haller her yere sorduk bu aylarda olmaz ancak martta belki gelir dediler gözümün önünden gitmiyor bide internette sürekli karşıma çıkıyor resimleri
hilal_yener tugbaak49 anaa 😂 erik aşerdim diyince kız olucak diye düşünmüştüm 😂😂😂 hayırlısı olsun canım benim sağlıkla al kucağına