annesininpirensesi Gizeminik ayni dert bendede vardi suan 32+ 1gunluguz 1kilo700 grm atlatmisiz biz kilo almis ama bu seferde suyum az haftada gidiyorum erken dogum ola bilir bendede
Gizeminik annesininpirensesi süper canım kilo almasına çok sevindim inşallah suyunda normale döner🤲🏻🍀 normal zamanında doğar yavru🌸
Hiranurhilal Ulviyegndz suan 37 ama tam 32 de gıtmıstm 2200du yanılmaşar oluyor korkmayın sımdıden sonra alıcak
Eaa_00 Ulviyegndz benimki de 1750 gramdı 32. Haftada doktor normal dedi ama bana da hala zayıfmış gibi geliyor🙄
SeydaPrc Ulviyegndz Bugün 31+3 Haftalığız ama doktorumuz 32 haftalık bebek 1964 gram 43 cm dedi. Yeriklerine dikkat et doğumun kolay olmaz bu gidişle 3.900 olur doğuma kadar dedi insan kilosu az da olsa çok da olsa korkuyor.
Ulviyegndz SeydaPrc evet doğru söylüyorsunuz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Eesrayldrm Ulviyegndz gunde 2 muz yiyip sut iciyorum sabahlarida haslanmis yumurta yiyorum bebegim bira onden gidiyor benim .