Bahar33 Arkadaşlar 35+5 günlük hamileyim, bilen hanımlara sormak istiyorum bebeğin doğum kanalına yerleştiğini anlayabilir miyiz?
Aslannn Bahar33 bende sizinle aynı hafta ve gundeyim..bu hafta hissediyorum kanala girdiğini ara ara sancı oluyo bide çok hareketi var rahme basınç yapio resmen
Happyprincess Bahar33 Bende salı günü gittim kontrole sordum doğum pozisyonunda dedi . Vajinama baskı yapmıyor ama tekmeleri sağ ve sol göbeğimde
Hlal Bahar33 benimde yururken vajima kemigim agriyodu ve döndüğünü hissetmiştim,doktorda 30.haftada giitigimde doğum kanalına girmiş demisdi ,şuan doğum.yaptim çok şükür darısı size
Bahar33 Aslannn benim salı günü kontrolüm vardı doktoruma özellikle sordum doğum kanalında olmadığını söyledi ben de kendim de bir anormallik hissetmiyorum işin doğrusu 😬😬 sizin adınıza sevindim bu arada,bakalım ne zaman doğuracağız 😃😃
Busra-aryalina Bahar33 evet rahmine baskı yapıyor ve ayakta duramıyosun resmen oturup kalkarken özellikle çok ağrın oluyor rahmin sızlıyor bende öle oluyor doğum kanalındalar
ozlem_sngl benimde 3 gündür kasiklarim taş gibi vajina kemiğim agriyo yururken falan baya zorlanmaya başladım o zaman benim de kanala indi 31 +4 henüz salı kontrolüm var