Sinemustafa2008 Bebeklerinizin hareketlerini hergün düzenli hissediyomusunuz birde bebişleriniz kaç gram
GizPek Sinemustafa2008 cumartesi kontrolümüz var kaç gram bilmiyorum ama bazen bi tekme atıyo oğlum nerden geldiğimi şaşırıyorum. Her gün biraz daha güçleniyor
selamas Biz 21+2 yiz. Ama daha hiç tekme hissetmedim. Sadece ara ara karnım altında pıt pıt hareket oluyor.
Sinemustafa2008 selamas bende 21+3 bende daha net olarak tekme hissetmedim ama minik minik hareketlerini hissediyorum
Deleted5544 ben 10 gündür çok net hissediyorum bazen az bazen cok ama kesin 2 kere hissediyorum. cumartesi detaylıya girdm 376 gramdı. 21+6yım bugün ☺️
Beyzaharun Sinemustafa2008 21+2 yiz çok net hissediyorum özellikle geceleri , en son 17+6 da gitmiştm 246 gramdı şuan kaç oldu bilmiyorum önümüzdeki hafta detaylımız var ozaman öğrenicez inş 😊
GizPek Sinemustafa2008 ben kilolu gebe kalanlardanım hissetmezsin çok zor dediler ama hissediyorum yani hergün olmuyo tabi şuan ama günlük kuş kanadı gibi aradada güçlü tekmeler mesela bu sabah bikaç dk arayla aynı yere attı hissettim 🥰