Merhaba anneler şu an oğlum 7 aylık ve tekrar gebeyim ben doğumumu yazmamıştım ilk hamiş annelere deneyimimi anlatmak istiyorum 😊 son haftalarımda sık sık hastaneye gidiyordum başıma gelcekleri bilseydim evde sancımı bekler dururdum 😂 Cuma günü kontrole gitmiştim 39+6 haftalıktım doktorum Pazartesi günüde sancın gelmezse suni sancıyla başlayacağız dedi ben bi tırstım suniden neyse başa gelcekti çekicez dedim 😂 Pazartesi sabah 9 da yatışım yapıldı kendi sancım gelmedi tabi suni sancı verdiler 3 4 kada suni sancıyla baş ediyorum ama hiç acı yok adet ağrısı gibi hafif hafif vuruyo beni çok etkilemedi bumuymuş suni sancı dedim 😂 gelen giden oldu ben hala doğurucam millet bu dogurmaz diyo geri gidiyo 😂😂 akşam 9 oldu bidaha suni verdiler 11 kestiler bi şey yok hala 😂 benle birlikte yatış yapıranlar hep doğurdu bi ben kaldım hepsini sezaryene aldılar bende diyorum bari benide alın sezaryene iyice strese girdim çünkü doktorum da bana ne sende ne bebekte sıkıntı yok olmadıgı sürece seni normal doğurtturcam dedi 😂 ama beni doğumhaneye nst ikidebir alıyolar ben ağlıyorum beni odama götürün diye doktorym bana çok torpil yaptı odama gönderdi hep yukarda çünkü psikolojim bozuluyo daha da çok 😂 odada annemle eşimle kalıyorum en azından neyse 12 de odamda yattım uyudum eşime dedim beni en iyisi bi doğumhaneye götür korkuyorum bebeğe bir şey olcak diye gittik ebe eşime dedi artık burda gönderemem gözetim altında olcak dedi ben bi tribe girdim neyse yapıcak bişey yok 😂 eşimle vedalaştım gece 2 de uyudum suni sancıyı kestiler ama hafiften vuruyo bende sunidendir dedim meğer kendi sancımmış sabah 6 ya kadar uyudum kıvrına kıvrına Allahım sabah 6 oldu benim bir suyum geldi kanlı kanlı böyle bir şey görmedim benim zaten nişanım falan gelmemişti 2 cm açıklıkla bekliyodum bu arada dogumhaneye ikidebir gitmemek istemem sebebim parmaklayıp durdukar 😂😂😂 her neyse suyum gelince asılll gerçek sancım başladı ebeye annemle eşimi çağırın dedim çağırdılar annemle eşime yalvarıyorum nolur epidural taksınlar bana diye annemin gözleri dolu dolu dayan kuzum geçicecek dedi dayanmaya baktım gittiler sancım geldikçe eğilip kalktım dinlenince diğer odada doğum yapanları izliyorum 😂😂 sabah 7 oldu ıkınma isteğim geldi açıklık 10 cm bana doktorun daha gelmedi ıkınma dayan dediler Allahım diye dua ederek bağırıyorum artık çünkü ıkınmam varken ıkınmamak bana o kadar zor geldiki 8 de doktorum geldi yatırdı çatala şimdi istediğin kadar ıkın dedi bana ahh bi ıkındım bi ıkındım nefes bile almadım çıksın diye ebeler falan motive ediyo tuttugum demirleri kırdım o derece 😂 sonra doktor ufacık parmak ucu kadar kesi attı anında oğlumun kafası çıktı şimdi vücudu çıkıcak ıkın dedi kuvvetli ıkındım çıktı Ayy o acı bi gitti oğluma bakıyorum yarabbim ne kadar güzel mucize bir şey bu 10 dakkada dogurdum 08:10 geçe 9 Temmuz Gökmenim doğdu ❤️ yanımda oğlumu yıkayıp giydiriyolar doktorum o sırada kesimi dikiyo diktikten sonra eşi çıkarıyo hafif bi ıkın dedi doktorum o sırada eşi çıkardı içimden sıcacıııkkk bi şey aktı ay dedim oğlum kadar bir şey daha taşıyormuşum içimdee 😂😂 doktor güldü ben doktoruma dualar yağdırdım Allah sizden razı olsun diye 😊 doktorum aferin kız ben sana dedim bak normal doğum yaparsın sen dedi çünkü kemik yapım falan herşeyi uygundu her neyse çataldan indim nefes alamadım ebeye sordum neden böyle oldum nefes almadan ıkındın o yüzden dedi sandalyeye oturttu beni odama götürdü odama gittiğimde oğlum ordaydı annendedim gördünüzmü hepsinin gözü dolu hemşire oğlumu eşimin kucana vermiş öyle donuk donuk bakıyo 😂 bu arada oğlum 3 kilo 59 cm dogdu şimdi paşa maşallah 10 kilo 7 aylık😂 hamileliğimi özledimı günleri özledim diye diye gebe kaldım😂😂😂 Allah nasip ederse inşallah tekrar normal doğum yaparım ve bu sefer hastanede sürünceme evde sancılarımı bekleyeceğim😊 inşallah sizi motive eden bi dogum hikayem olmuştur benim dikişim 1 hafta sonra iyileşti daha kısa sürerdi amaa ben çok hareketliydim bi şey olmaz diye Allah her annenin kucanı boş bırakmasın❤️