lidya0406 Merhaba 8 haftalık hamileyim fakat bebeğimizin kalp atışlarını hala duyamadık ve çok şiddetli ağrım olduğu için progestan kullanmaya başladım. Benim gibi olanlar var mı çok endişeleniyorum. 😔
HlyaHocaolu lidya0406 canım ağrı nerede oluyor ne kadar sürüyor?11 haftalığım benim 9hafta boyunca karın ağrım oldu uykudan uyanıyordum ağrıdan.seninde öyle mi?düşük tehliken mi var neden o ilacı verdi?
Peony HlyaHocaolu Sat tarihin nedir canım? Ben de senin gibiyim henüz göremedim. Kese var yolk sac var ama bebek yok henüz. Delirmek üzereyim. Satıma göre 9 haftalık çıkıyorum beb neredeyse ama doktor 6 diyor.
lidya0406 HlyaHocaolu kaşık bölgemde oluyodu ama doktora gittiğim gün kasığımdaki ağrı belimi ve bacaklarımı sardı o yüzden gitmiştim doppler de 5+4 olduğu göründü progestanı kullanmaya devam et dedi doktorum ağrılarım şiddetli 8lduğu için verdiler onu.
Peony HlyaHocaolu Pardon canım yanlış alıntı yapınca sana sormuşum tabii. Benim satım 22 Ocak ama doktor geç döllenme olduğunu söylüyor.
lidya0406 Bende salı günü gittim doktora doppler yaptılar alttan baktılar bebek daha 5 haftalık dediler şu 5+6yım salı günü tekrar gidicez doppler yaptırmak istiyorum inşallah ultrasonda bebeğimi de kalp atışlarını duyup görürüz.
BusraG Benimde kasıklarımda çok ağrı oluyodu banada verdi progestan ama ben kullanamadım bişey olur diye suan 10 haftalığım ağrılar azaldı birazcık