Perilizmko52 Yaren99 tetikler, sıcak su açılmaya neden oluyor. Ayrıca hamam pek temiz bir ortam değil, enfeksiyon kaparsınız mazallah. Ben gitmeyin derim naçizane. 😊
SedaveSusam Yaren99 açılmayı ilerletmek istiyosan yürü merdiven in çık yerleri eğilerek sil ilişkiye gir 😂
Bus_ak18 Yaren99 annem zamannda halı çırparken suyu gelmis 4 5 kilo normal doğurmus😄 valla bizlerde iş yok. Ayağa kalkmaya üşeniyoruz. Cam sil dolap sil yerleri sil. Kabuğumuzda kurumuşuz anam
Yaren99 Aile hamamına gitmeyi düşündüm hijyen açısından tedirginim 🙊 açılmayı da ilerletmek istiyorum
Cumaserife Yaren99 bu haftada dur bence 38 olmuş zaten 39 haftanda dene o zamana kadar doğum olmazsa tabi açılman 2 cm demişsin de hastaneden bıraktılar mı öyle 5 te doğuma alınıyo diye biliyorm
SedaveSusam Cumaserife yok kız 5te değil 10 da alıyorlar doğuma😂 4 falan olsa bırakmazlar bazı hastaneler evde sancını çek gel diyor
Yaren99 Cumaserife 1cm açılmam vardı 3 haftadır iki gün önce sancılandım doğumhaneye yatışım yapıldı bir gece de 2 cm oldu ilerlemedi sonra seni servise alalım doktor dedi bende çıkmak istedim evde beklemek daha iyiydi doktor da 2 hafta var diye suni vermek istememiş 😏