Lamelif 29+4 haftalık olduk benim yavrum tekme atmıyor balık gibi geziniyor karnımda sizinkiler nasıl 😍
Pinarsalih Lamelif 27+1iz benim oglum da aynı hatta bazen şaşırıyorum karnımın bi tarafında toplanıyo dokunuyorum o kadar hoşuma gidiyo ki😇😇
cimennbayann Lamelif bizimkide öyle 39+2yiz saat kaç oldu hala uyumadı ben uyanınca hemen uyanıyor uyuyunca uyuyor geri 😅
Sulegorkemakyol Lamelif hemen hemen aynıyız 29+3 üz bizde bu gün benim kızımda tekemelimek yerine geziniyor ikide bir yer değiştirip orda toplanıyo 5 dkk biyerde 5 dkk öbür tarafta 😂😂😂😂😂
GlahBilgiliPelit Lamelif hıçkırıyor takla atıyor yer değiştiriyor en değişiği büyün organlarımla oynuyor 😂😂😂 bazen nefesimi kesiyor yaramaz 😂😂 hangi tarafıma yan yatarsam yan yattım tarafıma ayağını sokuyor yatırmıyor 😄😄 doğunca nasıl baş edeceğim hiç bir fikrim yok😳😄😄
MrTGcE Pinarsalih daha dur o toplanmalar neki bi toplancak top gibi şaşırcaksın sem sert yapıcak karnını 😊
Lamelif MrTGcE bir kaç hafta önceye kadar pıt pıt tekmeliyordu şimdi tekme atmıyor karnımda bir o tarafa bir bu tarafa gidiyor çok güzel ☺
melike0710 biz 23+4 olduk kızımla 😁 ama sadece vurduğunu hissediyorum onun dışında napıyo çözemedim henüz 🤣
Sulegorkemakyol Zeynepmom toplanma kasılma olmuyor canım mesala karnına bktığında sağ tarfı daha şiş ve belirgin oluyo elinle dokunduğunda bebeğin orda olduğunu anlıyosun 🙂
Nur Lamelif Benim prensim Allah ne verdiyse diyor bizde 29+5 olduk bugün. Minik civcivim soldan sağa kaydırak gibi geziyot bacaklarını kasıklarıma vuruyor kafası göbek deliğimde bazen tamamen sağımda toplanıyor 🤰🏻🐣🐥💙
Sevda6767 Kızlar ben 20 haftaliğim daha. Tekmeliyor gayet net ama sanki yeri değişiyor yani bi sağ tarafta biraz ortada falan böyle erken yer değiştiriyor mu bu biciriklar