Eva41 Cumaserife benim doktorum birşey demedi açıkçası ben öyle şaka amaçlı dedim zaten bana başından beri sezaryene daha yakınsın diyor sağlık sorunlarım var
Sumeyye_g Eva41 inşallah hepimize normal nasip eder rabbim bu çok doğal bişey önde geride olup normal yapan çok duydum yani bunu kendine dert etme sen rahat ol canım
Mekamu Eva41 aynen ama diğer herşey normal giderse mecbur normal olacak yine en fazla epidural yapıyorlar burada 🤦🏻♀️
Fatos38 Eva41 benimkinin kafasi 2 hafta öndeyde 40+2 de ssvd yaptim dogumum zor oldu ama sükür kuzumda bende saglikliyiz
Mervee58 Eva41 aa sakın vazgeçme benim iki hafta önden gidiyodu 37 yim şuan 1 hafta önden gidiyo çatı muayenesi felanda oldum yani belli olmuyo değişebilir gerçi ilerki haftalarda bizimde ne olur belli değil😅
elif00000 Eva41 masallah ne güzel size çok benzeyecek demek ki hamileyken kime çok bakarsan istersen ona benziyormuş diyorlar 😁😁
Ezgi05 Eva41 bizde 27 haftalığız daha dün gittim kafası 1 buçuk hafta ilerde çıkıyor ama babası ve dedeleri koca kafa olduğu için hiç takmadım onun koca kafasını yerim ben 😄
Ezgi05 Eva41 yaa ben pazartesi tetenoz aşısı olmuştum perşembe de ultrasona gittim aşıdan dolayı biraz hareketsizdi ondan çok göremedim ama böyle hareketlerini hissediyorum ya dünyalar benim oluyor 😄😍
Asiyenur_46 Eva41 canım benim.kuzenime de böyle dediler 9 ay kizin psikolojisi bozuldu bebek bi doğru ki maşallah hiç bi sorun yok ve kafası küçük bile sayılırdı o yüzden üzme kendini
Zuzi Bizde 34 haftaligiz kafasi karin cevresi buyuk ama bacak boyu kissa cikti cok uzuluyorum oyle olanniz varmi aranizda benimkinede koca kafali dediler