Cengizenhar2020 Busra45 Maalesef bisi yapamazsin aynı şey banada oldu önüne geçemedim canım gece felanda çok acikiyorsan meyve felan yemeye çalış
Duygunecla Busra45 ben duramıyorum hep az yiyeceğim diye oturuyorum zafiyet geçirerek kalkıyorum masadan . Eşime dedim çok yediğim an önümden tabağı al ve beni masadan uzaklaştır. Sonra çok sıkışıyorum 😂
Sevgigursoy Busra45 aynı dert bendede var 20 haftada 7 kg aldım Allahtan zayıfımda göstermiyorum çok fazla ama 1 haftadır dikkat ediyorum akşam 9 dan sonra yemek yememeye çalışıyorum
bir_pasa_annesi Busra45 korkma cnm bende aynıyım bastan beri asırı cok yiyorum akşama kadar agzım bos durmuyo düşün akşam yemekten sonra kalkamıyom eşim kaldırıyor beni 😂ama ne kilo var ne Baska bişey sadece göbiş var
Gokser yoğurt, süt yanına meyve tüketin ya da kuru yemişle. Karbonhidrattan uzak durursanız sizin için çok iyi olur, yoksa maalesef kilo çok kolay alınıyor🤦🏻♀️ Bol salatalık da yiyebilirsiniz; hem kalorisi az hem de sizi birazcık tuzla çok doyurur☺️
Missipi Busra45 Canım baslarda öyle oluyo. Ben aşırı yemekten hamile oldugumu anlamamıştım😂 çok yediğim için midem bulanıyo sanıyodummeğer hamileymişim o derece😂 6. Aydan sonra normale döndü. Şimdi 8 aylığım eskisi kadar yedigimde yeterli hissediyorum doymuş oluyorum yani. Endişelenme geçici bi durum
Siibeell Busra45 bende öyleydim 2 bucuk ayda 4 kilo almışım çüş dedim kendime doktorumda 20. Haftadan sonra daha çok kilo alcaksın karbonhidrattan uzak dur dışarıdan yeme dedi bende durdurmaya başladım kendimi gece 1 2 3 4 zaat farketmez kalkar yemek yerdim ama o kiloyu görünce durdurdum kendimi günlük 2 3 ögün yemek olarak yiyorum kuruyemiş sebzeler meyveler tüketiyorum
Gzemarss Biraz erken başlamış bünye meselesi demekki 😌 daha çok kuru meyveler yiyin makbullerde var bende 14 haftalikken başlamıştı 19 haftalik olduk 5 kilo almışım 😀