hatice_akbal Asiri yogun bulantidan dolayi verilen takviye ilaclarini kullanamayaniniz oldu mu benim bi kac kez aksadi onun zarari olur mu acaba kafam karisk😒
Elfinelif hatice_akbal veren doktor hata eder genelde serum önerirler bayan serum takmıştı gerçekten çok iyi geldi
sokomel hatice_akbal demir ilacını aç içmek yerine kahvaltdan bir saat sonra veya gece yatarken alabilirsin. en iyisi sabah aç içmek ama aç içince mide bulantısı yapabiliyor, doktorlar da kahvaltıdan bir iki saat sonraya çekebiliyor.
Yenianneadayi2208 hatice_akbal Doktor bana da verdi canım sadece 1-2 kere kullandım.Bir daha da kullanmadım.Zararı yok diyor doktorum ama ki ilaç adı üstünde içinde bir ton madde var.Zaten bir sürü ilaç vitamin kullanıyorum dayanabildğim kdr ilaçsız dayandım 🤒
Damlaustglu Elfinelif Her mideniz bulandığında serum mu takınıyosunuz? Doktor neden hata eder anlamadım benim doktorum bana bulantımın başladığımdan beri ilaç kullandırıyor öğürmenin zararını hiçbir ilaç veremez dedi doktorum.
hatice_akbal Yenianneadayi2208 folik asit vermsti ilaci da pek sevmem yiyeceklerden almaya da calisiyorum
Canan_olg hatice_akbal hmm bak folik asit çok önemli sakın aksatma bebişine çook çok faydası var kussansa iç onu canım zaren 12 haftaya kadar başka birşey verilmemesi lazım
Yenianneadayi2208 hatice_akbal folik asit bende kullandım şu ands kullanmıyorum.Vitamin + d vitamini + kan ilacı + magnezyum.. 😁 üstüne rennie verdi mide bulantısı için ama yeter dedim çok oluyor hepsi 🤦🏼♀️ Mecbur kullanıyorsun ilerleyen aylarda sana da verecek doktorun.
EbruIrmakAhmet hatice_akbal başlarda bende öyleydim canım günlerce içemedim bulantıdan korkma hiç kullanmayanlar var bebek zaten senin depolardan alıyo olan sana oluyo
Zeyk Folik asit 12.haftaya kadar kullanılıyor zaten ki önemli icmen gerekir. Ben 19haftama kadar kustum. İlk haftalar da önce kusup sonra folik asidi iciyordum
cdirge Ben de bulantıdan dolayı Demir ve omega 3 takviyesini kullanamıyorum. Doktorum bulantıların geçtiğinde başlarsın zorlama kendini dedi. 14. Haftadayım bulantım kesildiğinde başlayacağım.
Canan_olg hatice_akbal Ben bebeğin için söyledim her hamile bilir folik asitin önemini ben 3 ay yattım yediğimi içyiğimi kustum ama genede içtim kendi tercihin istersen aksat.
Yenianneadayi2208 hatice_akbal ama bebek için gerekli malesef kuzum.Besinlerden yeteri kadar takviye yapamıyoruz doktorunuz zaten sizde bu yüzden kan değerlerinize baktırmanızı istiyor 2 ayda bir.Şayet istemezse de sağlık ocağında yaptırmalısın.Aklında olsun.Bende severek içmiyorum ama mecbur bebeğinim için katlanıyorum 😏