Gulsahkul 35 haftada 3150 cikti kilosu banada iri bebek diye sezeryan dedi erken mi karar verdi acaba
ezoterik Gulsahkul canim bilemiyorum ki bana da takipte olucaz 4 ü gecerse senin cati durumuna göre doğum planlamasi yapicaz dedi cnm 2 hafta sonra cati muayenesi var endiseyle bekliyorum🤷ama sana kesin sezeryan mi dedi?
ezoterik Emi anladim cnm ben de seker cikmamisti ama simdi böyle olunca korktum da aslinda var mi diye ama şekerde karin çevresi öne geciyormus ya sadece o yüzden sordum ama bi durum olsa doktor söylerdi herhalde🤷
Gulsahkul Evt kesin konustu 38+2 de sezeryan gunu verdi ozamana bile 4 kiloyu gecer dedi ama bu ayin 21 inde tekrar cagirdi belki fikrini degistirir cati muaynesi falan yapmadi hic
Elif_t ezoterik 34. haftadayız. En son 32de 2057 gramdı haftaya gidicez ne kadar oldu bakalım🤗 ama bizim doktor kilosunu zor söylüyor hiç ileri ya da geride demedi🤷🏻♀️ Sadece iyi durumu diyor🤗
Eymensmom35 ezoterik canım bende 34um bizimkide 2hafta önden gidiyor kafa yapısı fln 36 çıkıyor ultrason da:)