ZehraSavasir Ysmnynk 35+0 da 3.5 dedi doktor :D sanirim rekor benim sezaryen diyor devlet hastanesi suanlik bi problem yasamiyorum ama
Dilankenger Ysmnynk 34+0 da 2700 dü canım . şimdi 34+2yiz . bana doktorum normal dedi . seninki için büyük mü dedi
Frdhcrt Yagmur2020 canım zayıf olsa geriden gelse emin ol doktorun söylerdi her bebeğin gelişimi farklı genler falanda çok etkili doktorun bişey demediyse içini ferah tut beslenmene dikkat et muz yumurta falan ihmal etme 🥰
Yagmur2020 Frdhcrt Dr karın ve bacak boyunda gerilik var dedi ama kilosu iyi dedi sizin 32 de kaç kiloydu?
Caltintas 21+5 im en baştan beri hep bir hafta öndeyiz. Boyumuz normal ama kilomuz fazla 😬 Kızlar bi de bi kaç gündür ellerim parmaklarım şişmeye başladı, hiç yoktu şimdiye kadar.. Normal mi bu haftalarda başlıyor mu şişlikler
Ysmnynk Caltintas normal canım ben yüzüğümü bile kestirmek zorunda kaldım işçilikten dolayı çıkartamadım
Cigdem0707 Ysmnynk benim de 34+1de 2700 du şu an 36+4um 36+1de 3100 du.Gayet sağlıklı kızım.Genetik olduğunu söyledi.Sadece ben normal dogum istiyorum 4 u geçerse o sıkıntıya girer dedi
Mebos Ysmnynk 33+4 dün gittim önde gözüküyor 35 haftalık görünüyor dedi 2500 kilo dedi seninki de normaldir bence