Edda25 Merhaba kızlar esenler medipol hastanesinde kadın doğum muayene ücreti bilen varmı aranızda 2020 fiyatları?
Levlake 5858g 2 gün önce falan öğrendim bana pahalı geldiği için vazgeçtim bide burda bı doktor var catalda doğum istemeyen annelere yatakta yapıyor suni yada kesi istemezsen onlarıda yapmıyor o yüzden ona baslamayi dusunuyorum
5858g Levlake anladım bende aradım biraz önce 150 olmuş evet biraz yüksek ama yapıcak bişey yok artık siz hangi hastaneye devam edeceksiniz
Levlake 5858g Bağcılar yeni iklim Hastanesi doktorda nehir bayram ama yarın medipolu tekrar aricam doğum ücretinde artış olmadıysa belki oraya giderim
5858g Levlake doğumda da olmuştur kesin eminim bende aricam yarın doğum ücreti için 1500 bekliyorum en az
Levlake 5858g 1 500 olsa iyi daha fazladır zaten normal doğum 1450 öğretim üyelerinin doğum ücreti 2200
Levlake 5858g banada öğretim üyeleri hariç diğerlerinin doğumu 1 450 dediler ogrenirseniz fiyatını banada yazarmisiniz😊
Levlake Sevdaoyku degistirmiyorum ben daha hiç gitmedim nehir hanıma hastaneyi beğenmiyorum sadece nehir hanıma yeni baslayacagim 😊