SecretaryMother Dün gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm ve rüyadan sonra etkisinden kurtulamadım kızlar ne yapmam gerek onu da bilmiyorum kafayı yemek üzereyim. 😭
Zhrnz SecretaryMother gebelik.boyunca dusuk ve erken dogum yaptigimi.gordum cogu anne adayida ayni.sekildedir mutlaka surekli.bisey olacak.korkusundan.kaynaklidir fazla dusunmemeye calis
Adel001 SecretaryMother ay canım Allaha sığın inşallah bişey olmaz. Hepsi görüldüğü gibi çıkmazki😕 bende rüyamda doğurduğumu görüyorum 2gündür anlamı ne acaba?😕
Gulbeyazk SecretaryMother Canım bu rüyalar çok normal çünkü sürekli bebeği düşünüyoruz falan bilinç altımız o şekilde tepki veriyor bi de hamileliğin etkisiyle daha da çok görüyoruz hormonlar iste
UraSsmom SecretaryMother Kendini germe cnm bende bazen çok tuhaf şeyler görüyorum çok takmamaya çalış Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Deniz_krks06 Malesef korkuyoruz sürekli birşey mi oldu acaba nasıl diye diye bilinç altımıza işliyor güzel şeyler düşün kime benzeyecek acaba kucağına aldigin anı yanında uyuduğun anı bak rüyanda o zaman bebeğini görürsun💜