Gulbeyazk Bsra1998_ Canım umudunu kesme bak ben ikinci gebeligimi 18 gün geçmesine rağmen görememiştik sonra söktürücü falan versinler diye gitmiştim 32 çıkmıştı hatta doktor dış geceliktir falan dedi ben aldırış etmedim sabır sadece sabir
M-o-r-58 Bsra1998_ ama idrarda pozitif çıkmıştı sonuçta. Belki değerlerin yüksekti düşüyordur kimyasal gebelikmi oldu acaba. Eğer öyleyse ikincisi daha çabuk tutuyor yani bi çok kişide 2 3 ay içinde sağlıklı gebelik olduğunu çok okumuştum burda. Bende dahilim. 🤗 Zamanı gelmemiş demekki az daha sabır.
Elfcelik Bsra1998_ bence iki gün sonra testi tekrar et canım. Değer çok düşük ama yükselme ihtimalide olabilir. Artı olarak ta zaten idrar testinde çift çizgi çıkmış
Umutevi İdrar testinin iki cizgi cikmasi her zman gebelik elde ettirmez benim daha koyu iki cizgi halindeydi ve ayni gun kan verdim negatifti adet oldum once kana karisir beta idrar testi bozuksa da iki cizgi gosterebilir kan nettir
AyaYlmazYldrm Bsra1998_ cnm doktorlar bile diyor adet gununden 1q0 gn sonra test yaptirin bence hamilesin ama umut vernejte istemiyorum 1 hafta daha bekle
Melike_ Bsra1998_ benim testim sizinkinden daha silikti ama hamileydim suanda 21 haftaligim siz yinede bekleyin
Ruhsuz 5.2 yazan değer 3 aylık şeker HBA1C testi tam okuyamadım ama bu şekilde yazıyor değil mi testin adı
Tugceecikk Bsra1998_ inanmıyorum canım ya bu kaçıncı gördüğüm testte pozitif kanda negatif ya gerçekten cok üzüldüm :/ hep içinde bi şüphe vardı ama testte bal gibi ikinci çizgi var Hangi marka bu testin ve hemen ikinci çizgin çıkmşmydı merak ettim
Iclalgoleli Ya kuzummm bence yine de bir tekrar test yap sen yinele gün gün 1 hafta sonra tekrar kan ver çünkü idrar testinde çok net
Gamz Bsra1998_ allh en kısa zamanda hayırlısını versin inşallh üzülme ümidin kesme. Birde önerim olucak bak istersen insgramdan Bi c life macun ben onu kullandım şuan gebeyim bak istersen Bi fayda sı olur belki