sdnrkya Bsra1998_ 5.2 çıkmış değer düşük ama negatif degil ki 2 gün sonra bi daha kan ver ve dikkat et bence
Mrv1234 Bsra1998_ canim sen kadin dogum doktoruna git hic saglik ocagindaki sonuca bakarak devam etme yarin. Icin randevu al git
Gamz Bsra1998_ allh en kısa zamanda hayırlısını versin inşallh üzülme ümidin kesme. Birde önerim olucak bak istersen insgramdan Bi c life macun ben onu kullandım şuan gebeyim bak istersen Bi fayda sı olur belki
Bsra1998_ Antalyali_07 saglik ocagindaki doktor dedi erkek ama yasli bisey bende anlamadi mi acaba dedim kendi kendime
Antalyali_07 Deletedmom137 bencede hem silim cizgi var hem de sonucta var gbi duruyo bi doktora görün canim
Gulbeyazk Bsra1998_ Canım beş üzeri ama birkaçgün sabret bah iyi haberler alırsın inşallah çoktur değer düşük olduğu için yok demistir geç döllenme falan olabilir sadece iki gün daha sabret ve tekrar kan ver
Antalyali_07 Bsra1998_ sen hamilesin canim hayirli olsun saglicakla al kucagina zaten testte bile var yani doktor nasil yok der ki sen bende kadin doguma git yada tekrar kan ver
ipeak referans aralığını üstünde değilmisin benmi yanlış görüyorum alt sınır 4.8 gözüküyor daha çok yeni olabilir 2 gün sonra tekrar yap bakalım
Burcuyildiz Antalyali_07 ama idrar da pozitif çıkması için kanda belli bir seviyeye ulaşmış olması gerekiyor, o seviyeye de ulaşamamış henuz. Sanırım idrar testi bozuk tu bi şekilde