TubaUzar Arkadaşlar merak ediyorum kalp atışlarını kaç hastalıkken duydunuz? 7+4 üm cuma kontrolüm var duyulabilir mi ☺
TubaUzar 10 kasımda gittim ilk kez fakat bir hafta geri olduğunu söyledi doktor çok küçük 15 gün sonra gel dedi
ygmr 7 8 haftalikti sanirim oncesinde ilk gittigimde cok kucuk demisyi o yuzden biraz bekleyip gitmiştim
TubaUzar Bsgrz teşekkür ederim görülüyordu 10 gün önce fakat ses yoktu doktor küçük 1 hafta geri 15 gün sonra duyarız derdi telaşlanıyorum biran önce cuma olsun kalp atışını duyuyum istiyorum 🙏☺
Bsgrz TubaUzar muhteşem bir duygu onun tık tık minicik kalbinin sesini duymak inşllh duyarsın canım 🙂
FuatTataroglu TubaUzar bende ayni seyi yasadım gecen hafta gittim kalp atımı gozuktu ama duyulmadı disardan suan 6+5 im bende cumartesi gidicem insallah bebisimin kalbini duymaya 👶insallah ikimzde duyariz minik kalplerimizin sesini❤
Gizevren Duyulur tabi annesi kocaman olmuş 😍🤗 bende 6.haftalarda duymuştum darısı başına inşallah ❤🙏🏼
TubaUzar FeriDee cuma günü normal son regl başlangıcına göre 8+2 olacak, benim 10 kasımda doktora gittiğimde 6 haftalıktı ama doktor 1 hafta geri olduğunu 15 gün sonra gel o zaman duyabiliriz dedi
burcuali38 Bizde 8.haftada duymuştuk 😍 çok güzel bir duygu pıt pıt atışını duymak Rabbim hakeden isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ❤
burcuali38 FeriDee Akrabalar hep orda ama benim annemle babam yıllar önce mersine taşınmış bende burda evlendim burdayım işte 😁