Kkubraaa Kizlar istanbul anadolu yakasinda önerebileceğiniz kadın hastalıkları ve doğum doktoru var mi acaba infertilite icin lutfen tavsiyelerinizi yazinn
Deleted5544 ben pendik marmara eğitim araştırma hastanesne gittim. aşılamayla gebeyim şuan, evrak hazırlamak 3-4 ay sürüyor ama ücret ödemiyosunuz en azından, ben doktorlardan da hastaneden de gayet memnundum
Deleted5544 Kkubraaa aslında tüp bebek hariç doktorla değil asistanlarla iletişimde oluyorsunuz. devamlı bi doktor yok muayene kime açıksa ona randevu alıyodum. asistanlar 3 ayda değişiyo. 3 aşılama yaptırdım hepsi farklı asistana denk geldi 😂 doktor sadece iğnenin yada hapın dozuna karışıyo onuda asistan telefonda soruyor
Kkubraaa Deleted5544 yaa bn avicenna atasehir sibel hanima gidiyordum cok yogun bi doktor yeteri kadar iligendigini dusunmedigim icin bırakıyorum benim için doktor cok onemli ya
Deleted5544 Kkubraaa maddi durumunuz iyiyse özel çok daha iyi tabiki, bülent kars var kendi kliniği var çok iyi bir doktor çok ilgili onu da önerebilirim. ama ben cok memnundum gerçekten bu hastaneden
RuzgarsMommy Maltepe civarında oturuyorsaniz Delta Hospital öneririm. Kucukyali e5 üzerinde Tahir Tosyali ve Hakan Gürbüz iyi doktorlar