Mervebuglemsura Kızlar adetim 8 gün geçiyor. Dün test yaptım.. Tek çizgi çıktı... Sürekli giidp gelip baktım. Hep tek çizgiydi.. Testi atmadım daha. Smdi yine bakayım dedim. Silik Bi çizgi çıkmış. Doğruluk payı nedir acaba??
Mrv1234 Mervebuglemsura canim 10 dakika icerisinde cikan sonuc kesindir ama tekrrar bi test yap bakalim yada bi kan ver
FundaMustafa Mervebuglemsura bence de canım idrarını bi plastik bardağa al öyle dene benim hemen çıktı ama benim günüm 2 hafta falan geçmişti dene bide böyle inşallah hamilesindir 🙏🏻
Yaman Mervebuglemsura benimde öyleydi cnm ilk yaptım biraz bekledim çıkmadı akşamı atayım dedim diğer çizgiyi gördüm sonra tekrardan yaptım cıktı
Deryaanneoluyor Büyük ihtimalle hamilesin canım hayırlı olsun. Sorunsuz bir gebelik geçirmen dileğiyle.
Mrv1234 Deryaanneoluyor dogruluk payi nedir aradan bir gun gecmis ve cizgi ozman belirmis nasil ehemn hamilesiniz kesin diyebiliyosunuz
Mervebuglemsura Mrv1234 dün yaptım akşama kadar tek çizgiydi. Bugün öğlen baktım. Silik Bi çizgi çıkmıştı.. Resim nasıl yükleniyor acaba. Onu beceremedim🥴
Mrv1234 Mervebuglemsura canims.en eczaneye yakinsa git bi test daha al cunki bi gun onca cikmayip ertesi gunde cikabiliyor bugun yeni bi test yap resim yuklemek icinde google hizli resim paylas dedi cikan sayfaya resmi yukle burda linki paylas inslalah hamilesindir canim ama yeni bi test yap 😍
Mrv1234 Mervebuglemsura sen hemen eczaneye git bi test daha al yap bakalim sonuc ne cikicak simdi bisey soyleyemiyorum ertesi gun ciktigi icin hani umit verip uzulmeni asla istemem sen tekrar test yap baktin ondada aynisi oluyo kan ver adetin gecmis cunki gec dollenme vs olabilir😍
Seymen1905 Mervebuglemsura canım bence başka bi test al hassas testler var ben onlardan yapmıştım bi sonraki gün çok doğru sonuç olmuyor çünkü
Mrv1234 Mervebuglemsura evetcanim ikinci cizgi var ama ya test bozuk cunki tasmis renk sen yeni test yap onu paylas bkalim burda hadi bekliyorum
Mrv1234 Mervebuglemsura sen yeni bi test yap canim yakinsa eczane alip gel hatta iki tane al hamilede olabilirsin adetin gecmis gec dollenme filand aolabilir idrarda cikmaya bilir
Momof2child Bende 20 dakikaya falan cikmsdi hamileydim cok sukur inSALLAH SENDE HAMILESNDIR FAKAT 1GUN SORA YAPTDGM HEMEN CIKTI SEN YARN BIDE YAP BUGUN DEGILL
Mrv1234 Mervebuglemsura tamam canim iki test al garanti olsun birini bugun yap digerinide cikmazsa ilk idrarinla sabah yap
Mrv1234 Mervebuglemsura hatta durumun el verirse adetten 6 gun oncesine kadar bilen testler var ondan al