Tgcycl Kızlar adetim çok nadir gecikir. Dördüncü gün gecikmemde kan verdim 0di hala olmadım bugün 8.gun geç döllenme olabilir mi
demet56bungl Tgcycl benimde gecikmisti kan verdim.kocaman bitane sifir cikti doktor adet sokturucu yazdi aglaya aglaya cocuk giyime girdim ordaki tum cocuk kiyafetleri üzerine agladim okadar agladim ki size anlatamam bi hafta sonra agir bi sanciyla doktora gittim 5 haftalik hamile ciktim🤗🤗
demet56bungl Tgcycl ben o.yuzden kana fazla guvenen biri degilim vallaha kana kalsa adet sokturucu kulanirdim
Zemine11 Tgcycl aynen benim öyle olmuştu adetten bi gün sonra baktırmıştım çok düşük seviyede çıkmıştı
Nurmur Tgcycl evet canım stresten olmuş olabilir. Adet düzenini şundan sonrdum, benim düzensizdi. 30 günümde yumurtladım. 15 gün geçtikten sonra pozitifi gördüm. eğer yumurtlama gününü biliyorsan üzerinden 15 gün geçince test yap cnm.
demet56bungl Tgcycl araligin 31 de kan verdim yoktu ocagin 10.da 5 haftalik.cikti simdi 10 haftalik.olduk
demet56bungl Tgcycl ilk.gebeligimde kanda cikmadi geldim eve yatagimi kaldirdim.hamile degilim.nasil.olsa dedim dusuk.yaptim
Umutevi Yumurtlama tarihnizi biliyorsaniz 8 gun gecmeye bence cikardi canm gec yumurtlamissaniz bekleyebilirisn ama normal zamanda yumurtlaman olduysa adetin 4 gun gecrken cikmasi gerekirdi gec tutsa yine cok dusuk bi deger olurdu fikrimce
Hazalderos Adetiniz düzenliyse yumurtlama da düzenlidir. Geç döllenme olacağını sanmıyorum. 8 günde muhakkak kanda çıkardı. En aZındann sıfır olmazdı