Utayturku Çalışan anne adayı olarak sabah kahvaltılarda çay olmayabiliyor o yüzden her gün bi kutu içiyorum mecbur kahvaltı yapamıyorum yoksa. Şu ana kadar bir sorun olmadı 😄
hatice_akbal Tmm tesekkur ederim kizlar zaten asiriya kacmam da icen oldu mu diye merk ettm gebeyken oyle hersey yenmez diyolar bnada mesela cigkofte yerken bile tereddut etmistim acikcasi 😊
hatice_akbal SemaNergis gonlumden gecen o ama saglikli olsun kiz erkek hic farketmz ... tatli cok canim cekmio bazen gormek bile istemiyorum😕
Furelcag hatice_akbal valla cappyde başka bi tat var başka meyvesuyu markasında o tadı alamadım. Kalkar kalkmaz içiyorum acayip bişeyler oldu😂 utanmasam şişesini dalan yalıcam😂
Minikkusum_ hatice_akbal ben günlük içiyorum çok şükür bisey olmadı çok susuyorum su içmek istemiyorum o yüzden büyük boy meyve suyu alıyorum 2 gün içiyorum
Mucizebebegim3 hatice_akbal Esimin meyve suyu kutusundan ölu kertenkele ciktfndan beri ismini duyunca bile alt ust oluyorm esim tesadfen ictikden sonra calkaladi tik tik brsey carpinca akesti ve sok oldm asam kusa kusa bir hal oldu Gozun gormedgni icmeyin valla ya 😣😣😣
Hilalse hatice_akbal ben hamileliğimin başından beri içiyorum doktorum asitli içme diyince meyve sularına sardım her türlüsünü içiyorum bi sıkıntı yaşamadım 18 haftalık olduk bugün 😊
Deletedmom3 hatice_akbal canim cappynin cam sisede olan meyve sulari var kucuk onlardan al madem karton kutularin icinden degisik seyler ciktigini gordum
bskulku hatice_akbal sevgili jinekolog Dr. Kağan Kocatepe tarzıyla cevap veriyorum sana "1 kutu meyve suyuna kaldıysa hamileliğin vay haline. Ona gelene kadar ohooo." Bu kadar takmayın yahu. Haftada 1 kez içtiğiniz birşey ne kadar zarar verebilir ki. Ona gelene kadar zibilyontane dış faktör var bebeği etkileyen.