Seyma_Eren mevludeptc ah bizde bir türlü karar veremiyoruz. Eşim zeynep hilal olsun diyor. Bana da bilge, duru, neva, naz, gülce bu isimler güzel geliyor bakalım nolacak😀
mevludeptc Seyma_Eren sanada kolay gelsin o zaman 😂😂 bide benim gibi sürekli kararsız kalırsan işin daha zor😂☺️
Sennngulll Bizde erkek çocuk için karar veremedik son bi ay kaldı :) Kız olsa daha kolay olurdu gibi hissediyorum. AyşeNur Seher Maide Rabia Hatice Elif
mevludeptc Sennngulll banada erkek olsa daha kolay olurdu gibi geliyo Melih şah veya Alparslan isimlerini çok severim☺️☺️
OzgeSelcuk 2020_Annecik bi Nebze adaş olacaklar desene 🥰 isimleriyle yaşasınlar ♥️ Allahım evlatlarımıza hayırlı evlat olmalarını nasip etsin ♥️
Bahriyekaraman mevludeptc bende çok kararsızım üç isim arasında belki sizede fikir olur fatma Zehra fatma Betül meryem alya hatta bi ara Hafsa düşündüm hemde sahabi isimlerinden
GulcanYvz Zeynep , meryem , Rumeysa ,ümmügülsüm, Saliha , hüma bizde eski isimleri düşünüyoruz ama daha cinsiyetimiz belli değil 🙈
cubukkraker Zeynep Ece ben benimkine koyamıyorum ailede iki isim de var çünkü 😇 çok güzel hem tek tek hem 2li olarak çok güzel kullanılıyor.. bi de elif fatma o da çok sevdiğim arkadaşımın ismiydi ama kızımın halasının ismi elif olduğu için onu da koyamadım
mervebkb mevludeptc Ayşe ismini çok seviyorum ben de , gözümde afacan çıtı pıtı bir cimcime canlanıyor bu isimde ☺️
SameTugcEymen mevludeptc mihriban değilde Mihrişah benim de çok hoşuma giden isimlerden ama boşver sen söyle eşine isim teyzesi olayım ben onun boşver. 😂😂😂😂
Sinem2 mevludeptc bizde ayni düşüncedeyiz 😊 bir kizimin adi zeynep sare. Yine kizim olacak ona da ayşe sena koyacagiz. 😊