Pembepanterr Mirage91 canım nasıl ıslak şeffaf su gibi mi yoksa akıntı şeklinde mi bacaktan akar gibi ıslaklık oluyorsa suyunuz geliyor olabilir bi doktor muayenesine gidin bence ben cok pimpirikliyim bu konularda 😊
Ozgee11 Mirage91 kağıt havlu ve peçete de koyma enfeksiyon yapar. İccamasirini değiştir sık sık ve utuleyerek giy canım
Naz_rin Mirage91 bende 24 haftamdayim bendede islaklik oluyor doktorum mantar ola bilir dedi. Bende 18 haftalardan geliyor ama tedavisini bu haftadan baslayacagiz. Gunluk pedler kullanmayin .
Pregnant0 Mirage91 ayy hamılelıgımın ılk haftasından berı ondan cekıyorum sabahları ozellıkle bı de su ıcerken gelıyor. Peçete koy rahat olur
sokomel gebelikte normal akıntı. kağıt havlu veya peçeteyi katlayıp koyabilirsin, günlük pedler hava almasını engelliyor.
Mirage91 Pembepanterr yok şeffaf sadece iç çamaşırı ıslanıyor allah korusun daha gelmedi gelmesinde inşaallah zamanında gelsin
Sumeyye_g Mirage91 aynı durum bendede var sürekli tuvalete gitme istediği hep bi ıslaklık falan doktorumetemzileme jeli vermişti onu kullanıyorum birde günlük ped ve kağıt havlu falan koyma şakın dedi enfeksiyon yapar dedi sürekli iç çamaşırını değiştir ütüle öyle giy dedi
ant2602 Mirage91 sabahları yataktan kalkınca pijamama bile geçiyor. 36 haftalığız. Bir sıkıntı görmedi doktor. Ama senin haftandan beri var olan bişey.bazende beyaz akıntı şeklinde geliyor. Hormonlarla alakalı normal bence