04052016mh Bahar-dnmz25 cinsiyetle alakası yok bence ki bazı yörelerde de erkek olursa çirkinleşirmişsin diyorlar 😂
SedaveSusam Bahar-dnmz25 alakası varmı yok mu bilmiyorum ama benimde sivilcelerim azdı ilk üç ay ve son üç ay oluyomuş bu son üç aydayız kızım olacak inşallah🙈
NurisKyaa Benim kızım da hiç olmamıştı çok güzelleşmiştim şimdi çok sivilcelendim ve çirkinleştim ama az kaldı cinsiyetini öğrenmeye bende çok merak ediyorum 😊
anneadayi_ Oğlum olacak 30+0 iz ve birkaç haftadır suratımı sivilce bastı b12 icin iğne kullanmaya başlayınca oldu inşallah bitince geçer
NurisKyaa anneadayi_ ilk zamanlar sivilcelenme oldu mu acaba sizde burun büyümesi 3 aylıkken benim burnum büyüdü az 😊 gören erkek diyorda
Bahar-dnmz25 12+5teyim şuan geçen pazartesi kontrole gittim doktor kıza benzetti zaten kesin demedi ama kızlar annenin güzelliğini alır diye bi laf vardır ya ondan şey ettim bende erkek olsun istiyodum bunu hayırlısı artık 😊
anneadayi_ NurisKyaa yok ilk defa 29.haftada sivilcelerim oldu ben iğneye bağladım sebebini , burnumda şimdilik büyümedi , gönlünüzden geçen olur inşallah 🙏