melek_hasan_33 nasıl gidiyor anne adaylarım bebegin hareketini falan duyabilir miyiz mide bulantısı dış ağrısı var mı sizde de bazen dış ağrısından duramıyorum sonrası baş ağrısı.
Sude_uzum01 melek_hasan_33 mide bulantısı kusma beni bitirdiii su bile içemiyorum ya 🤦🏻♀️ Diş ağrısından ölüyorum iki gündür baş ağrısı uyuyamıyorum 12 haftalığım bende
melek_hasan_33 Sude_uzum01 geçmiş olsun karanfil yagi aldım dün dış ağrısını biraz hafifletti anlıyorum sizi benim d3 başım ağrıyor dış ağrısı yoğun olunca elim ayağım kesiliyor,mide bualntisi azalır belki sizde de benimki azaldı şimdi çok yiyorum.gecer yakın zamanda inşallah
Sude_uzum01 melek_hasan_33 ay insallah geçer canım ya valla bir şey anlayamadım ne yemek yiyorum ne su içiyorum 🤦🏻♀️ İltihap var galiba dedigin gibi sabaha kadar sürüyor ağrısı ağladım ağrısından 🤦🏻♀️ Bulantıların kaçıncı haftada azaldı ben ne yesem çıkarıyorum afedersin
melek_hasan_33 Sude_uzum01 boşluk var dışımın arasında oraya bişey değince soğuk sıcak veya hava aklım çıkıyor.12. haftada azaldı ama ara ara var eskisi gibi çok zorlamıyor basım dönüyor ama çok ayakta duramıyorum.
pelinsss 11+4 üm, habire uyuyorum 🙈 ilk başlarda iş yapmak zor geliyordu ama şimdi yavaş yavaş açılıyorum. Kusmam olmadı hiç ama arada midem ayakta, yediklerimden sonra hazımsızlık başlıyor. Tiksindiğim pek çok şey var 🤦🏻♀️
Bisenk47 Bende 13+2 kızlar hala bulantım ve kusmam oluyor arada kasık agrısı ve halsizlik onun dışında iyiyiz çok şükür 🙏🏻Cinsiyet tahmini alan varmı