minikkuzuu Kızlar bi posta yorum atınca veya kendim post açınca bildirim gelmiyor bana ancak sol tarafta 3 çizgiye tıklayıp kendi sayfama girip yorum attıgım sayfalara girip bakıyorum cvp verildimi diye neden böyle oluyor sizce nasıl düzelir
Zeyk minikkuzuu fikrim yok hatta bildirim mi geliyormuş sitesini var dogurcam hic bildirim gelmedi bu uygulamada bana da 🤔
M-o-r-58 minikkuzuu banada hiç bildirim gelmiyor sadece arada bir bana yanıt verildiğinde e mail geliyor. Oda bazen. Tek sorun benim telefonda sanıyordum demekki uygulamadaymış 😏
NaimeYilmaz Merhaba, Aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Eğer postları takip etmiyorsanız bildirim ondan gelmiyordur. 🥰 M-o-r-58 minikkuzuu minikkuzuu Zeyk
minikkuzuu M-o-r-58 aynen birine yorum yapıyorum cevap bekliyorum ama gelmiyo ben giricemde bakıcam bulucamda ohooo bende iyileştirme yapılmalı Zeyk
M-o-r-58 minikkuzuu aynen @adm bu konuyla ilgilenirsiniz umarım. Sayfadan çık geri gir yapıyorum yoksa bildirim gelmiyor.. Mailde bazen geliyor.
Bus_ak18 Kızlar google üzerinden foruma giriş yapın. Profiline girdiğinizde bildirim ayarlarını ordan yapabilirsiniz. Ben uygulamayı yükledim ama foruma hep google üzerinden giriyorum yer imlerine kaydedin bildiirm kutunuza düşüyor bildirimler