Syma95 Kızlar e bebekten 10lu hastane çıkışı sipariş etmistim bugün geldi. Ben yenidoğan diye almıştım fakat 03 ay yazıyor üstünde . Bı sorun olur mu büyük gelir mi acaba ? Doğumda hastaneye goturmeyi dusunuyorum
abilgili Syma95 ben de o şekilde aldım, sonra bir ölçüm yaptım, yenidoğanla aynı aslında, belli markalarda öyle geçiyor, sorun olmaz, ben hastane çantama koydum bile👍🏻
Vnsgb Syma95 bence 0-3 almak daha mantıklı belki bebişiniz kilolu doğar iri bi bebek olur daha rahat eder içinde. Bende ilk gebeliğimde pek bilgim yoktu hastane çıkışı yazıyordu üstünde aldım 🤣 doktor 3 kilo doğar şükür edersin dedi ama kızım 3650 gram 54 cm doğdu iyikide 0-3 almışım dedim. Yenidoğan ayaklı tulumları giydirmemiştim boşuna almış oldum. 😇
Morhatun Syma95 olsun sikinti etme yenidogan çok alma zaten 03 al hep cocuk cabuk büyür giydiremezsin 😆
Melisbol Syma95 canm 50 cm cok kucuk bence ya bi arkdasm hep yenidogan aldi 50cm bebegi 55 cm dogdu hastanede bile tulumsuz kaldi haha :)
1dem Kızlar bana da fikir verin hastane çıkışını isimli düşünüyorum. Ama isim sırtında mı yoksa ön tarafta mı yazmalı sizce
Mebos 1dem instagramdan zeyno bakışa bakabilirsin ben ordan yaptırdım baya memnun kaldım ordan yaptırabilirsiniz
Syma95 abilgili bende mecbur götürecem artık herşeyi takım olsun battaniyesi felanda var ya daha iyi olur hastanede 🙂
sokomel 0-3 ay 56 cm oluyor. yeni doğan 50 cm oluyor. ama bu hastane çıkış setleri hep 0-3 sanırım. yenidoğan sadece tulum olarak gördüm ben. hastaneye götürmek için iki tane yenidoğan tulum (çorap şapka zıbın ekledim) bir tane de hastane çıkışı set koydum. ama önce yenidoğan olanları giydireceğim. çabuk küçülüyor dedikleri için onları giydireceğim, onlara sığmazsa set olan mecbur. çoğu kişi 0-3 giydiriyor doğunca, biraz bol oluyor ama yapacak bir şey yok sorun değil bence istediğini giydir.
Syma95 sokomel 5li takım felan da aldım . Ama 10lu hepsi takım olsun diye hastane çıkışı aldım daha iyi olur diye büyük ihtimal onu goturucem artık