Mevaaaa5555 Kızlar Çarşamba beta değeri 34,97ydi Perşembe 64, bişey olmuş artış fazla mı sizce. Sonucu almaya eşim gitmişti artış fazla demiş doktor Benim de aklıma çoğul gebelik mi acaba diye geldi ana bilemedim size sormak istedim 🙏
TugceCakir Deletedmom124 bayan heyecanlı sanırım niye bu tarz bi yorumla geriyosunuz insanları hayırlı olsun de geç
sinber Deletedmom124 öfkenizi başka yerde hakeden kişilere kusun lütfen burda taze annelere değil !!!
sinber Güzel artış olmuş ili günde ikiye katlar normalde senin bir günde katlamış canım hayırlısı olsun
happwmn Mevaaaa5555 iki güne bir test yaptır hergün değil çünkü bazen 2. Gün hiç artmıyor çünkü. Bence normal çoğul da olduğunu düşünmüyorum. Çok şahit oldum aynı gün bile 50 den 200 e çıktığı oldu mesela doktor çoğul demişti arkadaşa ama tek çıktı. İlk zamanlarda böyle artış olabiliyor aşırı fırlamadığı sürece normal bence hayırlı olsun bu Arada ☺️
__birafitap__ Deletedmom124 herkese sanane diyorsun da bundan da sanane bacım kim kaç tane doğurmak isterse doğudur bundan SANANE!
__birafitap__ sinber herşeye bi muhalefet olma peşinde her postta birine birşeyler söylemek zorunda hissediyor kendini heralde🙄😅
edaozdxx Yok canım artış değerlerin normal. Benim ilk beta değerim 1068’di 4 gün sonra 15600 oldu ama tek gebelik. İnternete göre boş gebelik diye bile geçiyor ama binlerce şükür ki kalp atışını duydum bebeğimin. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah 💞🌷
sinber __birafitap__ ben yeni farkettim aslında hakkında çık şey düşündüm ama yazmak istemedim bazı insanlar kem gözlü olabiliyor kendi sahip olmak istediği ama olamadığı durumları başkasında görünce çekememezlik gibi anlatabildim mi