asyaa15 Allahın izniyle dogumdan snra kendimi toparlayınca Yatakdan hızlıca kalkmayı yüz üstü yatmayı çok özledm ilk işim onlar. Yani böle koşmak zıplamak gibi seyleri özledimm 😅
Happyprincess asyaa15 Yatakta panda gibi yuvarlanmayı, hareketlerimi daha seri ve düşünmeden yapmak istiyorum 🤣😁
simsekkiz8 asyaa15 aynennn yatakdan 5 saate zorla tutuna tutuna kalkiyorum resmen😭😭 birde gece uyanmadam uyumayi coook ozledim ve agrisiz gunler gecirmek istiyorum bel agrisiz bacak agrisiz😭😭
pyymamm asyaa15 cok sukur hareketlerim kısıtlanmadı ama hamileliğimi cok anlayamadım cabuk geldi geciyo ona üzülüyorum keyfini süremedim naz yapıp ilgi görmedim
gamzosgamzos Zynp01 emzirme doneminde ac kaliyorsun hele bide kışsa pırasa karnıbahar brokoli mercimek kurufasulye nohut hepsi gaz yapiyor bebege 😂😂
abilgili asyaa15 yatakta rahatça dönebilmeyi, istediğim pozisyonda yatmayı, düşen bir şeyi yere eğilip kolayca alabilmeyi, ayakkabımı kolayca bağlamayı, çorabımı rahatlıkla giyebilmeyi... liste uzar gider🙈
oygenkubra Yüzüstü uyumak , hızlıca eğilip yerden bir şey almak , bisiklet sürmek , tırmanış yapmak , mayonez 💚
Irmaks Gezmelerimi drli gibi temizlik yapip kahve keyfimin tadini cikarmayi hizli yurumelerimi ahh ahhh evlatta guzel bi ask ama yiter beaa su son 3ay gecmiyo biturlu🤭🤭
Senyorita asyaa15 Kollarımın, ellerimin uyuşmamasını, bacağıma kramplar girmediği günleri, yüz üstü yatmayı, yere bir şey düşürdüğümde melül melül ona bakmak yerine rahatça alabilmeyi... Uzar gider.
EbruIrmakAhmet asyaa15 yüz üstü yatmayı hızlı hareket etmeyi sabahtan akşama kadar yorulmadan gezmeyi saçlarımı boyatmayı özledimm 😂
Eymeninannesiii Yürürken yorulmamayı özledim eskiden ne kadar yürüsemde yorulmazdım yüz üstü yatmayı bir de yasak olan şeyleri yemeyi içmeyi mmmhhh 😁