Aslgly Suni sancıyla 39+5te doğum yaptım. Şuan hastanedeyiz kızım yanımda uyuyor ❤️ Uyku tutmadı sorusu olan varsa sorabilirler 🥰
Rabiaa59 Aslgly Yaaa canım seni her yerde görüyordum hatırlıyorum. Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün sana bağışlasın inşallah ☺️🌸 Darısı bizlere artık 🥰
Nf3346 Oy o kadar yoğun sancim var ki şu an benimde geliyor sanki. 🙄 Ama böyle dakika tutmalık dalgalanma şeklinde değil. 38+6 yim.
Aslgly Rabiaa59 cemreak Pineapple Zeyk ya kızlar çok sağolun darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah tek nefeste kurtulursunuz 🥰
Aslgly elif00000 doğum hikayemi yazmak en büyük hayalimdi ama inanın yazacak iyi tek birşeyim yok 😒 kötü kötü şeyler yazıpta buradaki doğumunu bekleyen insanları korkutmak istemiyorum😊 şükür bitti gitti diyelim kızım yanımda Allah’a şükür 🙏🏼
Vete Aslgly hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim 🙏🏼 Bende 40+0 doktorum yarın suni sancı ile doğumu başlatacagını söyledi.. sizin açılmanız var mıydı? Ne kadar sürede dogum gerçekleşti acaba?
Aslgly Duharabia zaten cuma günü yatışım yapılıp suni ile başlatılcaktı doğumum. Gece adet ağrısı gibi ağrıya uyandım. Baktım nişanım gelmişti. Sabah birkaç kez daha sancım olunca dayanamayıp hastaneye gittik. 3 cm açıklığım var diye yatış yaptılar 😇
Sadumaneymen Aslgly rabbim anali babalı buyutsun inşallah sagliklica kızına kavustun darisi biz annelere arkadasim