_minik_anne_ Aselikram benimki de sabah 8 de canım uyuyamıyorum ben 😂😂 korku var suni sancıyla ya açılma olmazsa diye düşünüyorum evi kontrol edip duruyorum heryer düzgün mü diye
seraap Aselikram Allah yardimcin olsun canim bende 40+3 oldum haftaya kadar gelmezse banada suni sanci vercekler😟
Dilek_4411 _minik_anne_ benim de yarın 40 olucak yaa nasıl doğacak bu başa dönsem acaba olurmu 🙈❤️Ben korkuyorum
_minik_anne_ Dilek_4411 bende de korku çok var bir de hiç belirti felan olmadığı için ama aynı zamanda hemen gelsin de istiyorum bebeğim offf bilemiyorum uyuyamıyorummmmmmmm heyecan korku arası biryerdeyim 😂😂
Dilek_4411 _minik_anne_ inşallah kolay olur bi sancı da hemen olur evine dönersin rabbim yardımcın olsun inşallah korkma rabbim kaldıramayacağı acıyı vermez 🙈🙈😂bende cokk cesaretli gibi konuştum varya görende der üç buçuk atmıyor kalbi
Dilek_4411 _minik_anne_ normal ailem uzakta bakan ım olmaz eşimde göreve gidiyor normal olsun istiyorum
_minik_anne_ Dilek_4411 korka korka da olsun cesaretlendirmen için teşekkürler tüm hamişler için kolay gönlümüze göre doğumlar olsun inşallah 🥰🥰🥰
Zhrnz Aselikram bi avazda kurtul insallah cnm hic korkma insallah cabucak gececek ama ac girme doguma ki.ikinmaya falan gucun yerinde olsun.🤗