Sslnry77 Duygunecla sizin o tarz isimleri beğenmiyor olmanız o ismi koyan insanları özenti yapmaz 😉 insanların isim zevkine bile laf atıyorsunuz ya pes..
Arzutiris BabyD biz Beren ismini koyacagiz kulaga hos geliyor anlamida guzel güçlü kuvvetli adaletli demek😊
Kubraerbay BabyD Bende aynı durumdayım daha çok var ama sürekli kararlarım değişiyor şuanki düşüncemle kızım olursa İpek🎈koymak istiyorum bakalım kararım daha çokk değişir 13haftalığız daha ve göstermedi cinsiyetini bende erkek ismi arıyorum aynı zamanda 😊 önerilere açığım
BabyD Kubraerbay İpek cok guzel bir isim benim göbek adım☺️ Benim de bebegim 18 haftalik. Zaman cok ismin icime sinmesi de cok zaman alacak gibi🤭
purplemoon Aslmva bende meva koymayi dusunuyorum kararsiz kaldim ama kuran da yazilisi mev'a oldugu icin anlam degismesi olur mu diye
Aslmva purplemoon çok uysal bi kızım var isimlerin karekteri yansıttığına cok inaniyorum degismez bence çünkü amine de türkçeye emine diye gecmiş
tugbaayaz BabyD bizde Asel koyacaz inşallah prensesimiz olursa adını kıza benziyor dedi doktorumuz bekliyoruz bakalım 😍😍
Handenur61 BabyD kizimin adi selen irem 😊 ikinci bebegim bakalim neolucak ozmn bjzde isim onerisi isteriz😊