BabyD Kizlar isim konusunda cok kararsizim. Daha zamanimiz var ama cidden insan karar vermekte zorlaniyor. Şu an bir tek Naz’a yakinim.Alin, lina, mira gibi populer isimler de istemiyorum. Önerilerinizi bekliyoruum😍
gamzelimgamze isimsizbebek Favori ismim.😍Bi kızım olursa Gülce koycam diyordum.Rabbim erkek nasip etmiş bize.Belki kısmet diğer evlatlarımza.İsmiyle yasasın🌸🌸🙏
Aslmva BabyD Asel Meva(bal ırmağı cennet kapısı) İlay sena(ülkenin en güzeli parıltı) kızlarımin isimleri
purplemoon Aslmva bende meva koymayi dusunuyorum kararsiz kaldim ama kuran da yazilisi mev'a oldugu icin anlam degismesi olur mu diye
_defnee BabyD yelin♥️ Kızım sağsalim doğarsa ki erken Doğum tehdidiyle hastanede yatıyorum şuan. Adını Yelin koymak istiyorum. Hiç popüler olmayan bir isim.
berra227 Ben eski isim taraftariyim. Kızım olsa idi Ayşe, Zehra , Meryem tarzı isimler istemiştim. Rabbim erkek nasip etti oda Ömer olucak inşaAllah
Burcu16 berra227 ismi gibi ahlaklı adaletli Saliha bi evlat olur inşallah benim de oğlum olacak Ömerhan koyacağım nasipse