Buket1990 Hamişler 14+4 tiroitim yüksek çıktı 2,5 da olması gereken değer 5,66 da kendi doktorum böyle bir tahlili istemedi sağlık ocağına kayıt açtırıken orada kan aldılar ve sonuçlarda fark edildi dahiliye yönlendirdi sorun yaşayan varmı
pyymamm Buket1990 benimde 3 küsürlerdeydi hamileliktende artıyomuş euthyrox diye tiroit ilacı kullanıyorum hamile kalmadan öğrenmiştik hala devam ediyorum 1,5 doz olarak içiyorum muhtemelen sizede baslatırlar
Buket1990 pyymamm riskli bir durum olmaz inşlhh beni dahiliye göndermesini anlamadım TamM benim doktorum birşey bilmiyor doktorumu değiştirdim yine kasın doğuma gitmem yeterli olur mu
3melekannesi Buket1990 troid ilacını dahiliye verir kadın doğum dr.ları değil dahiliye tekrar kan isteyip değere göre ilaç vericek ve her ay kontrol edicek değerleri 😊
pyymamm Buket1990 genelde oraya gönderiyolar canım sen git yine yuksek olmasını iyi görmüyolar ilac verirler muhtemelen
Buket1990 İlaç verdiler ama dahili çok anlamazmış endokrinolojiye yönlendirdi oda ilaç verdi doğuma kadar her ay görmek istedi kadın doğum ilaç yazmadı dediğiniz gibi sizin de bilginiz olsun