Sudeeali Haftamın içindeyim sırtımda ağrı var öyle beni bayıltıcak ay öldüm bittim demiyorum ama ağrı var rahatsız ediyo napabilirim hangi pozisyonda dursam geçer ağrı bazen makattanda vuruyo iç baldırlarıma yayılıyo falan bebek taş gibi oldu napabilirim öneriniz varmı 😔😔
Purple13 Sudeeali canım o ağrı doğum yapana kadar geçmeyecek maalesef😔 son haftalar fena ağrı vuruyor uyutmuyor bile insanı ağlıyordum ben ama az kalmış öyle düşün
Mermuj Sudeeali ılık bir duş ve ardından zeytinyağı ile eşine masaj yaptırabilirsin faydası oluyor, benim 34 Haftalık ama aynı şikayetlerim var malesef doğana kadar da geçmez biliyorum sadece sabır...
bilgihamile Sudeeali Ben doktoruma bu tarz bi agrim.oldugunda soylemistim ve cagirmisti gitmistim bana son haftalar riskli en ufak bi agrida hemen gelmelisin demisti. Gittigimde nst de sanci cikmisti. Bence bi gitmeniz gerekebilir en azindan tedbir bilgi amacli..
mrvky34 Hadi az kalmis doguma :) dogumdan iki uc gun once bel sirt agrim basladi. 38+5 kizim geldi :)
deletedmom220 Canım aynı ağrı bendede var akşamdan beri 37+6 oldum adet sancısı gibi belimden vuruyo bide kasıklarımda baskı hissediyorum , uzandım eşime masaj yaptırdım biraz iyi geldi
mrvky34 Belden kasiklara inen agriysa ve bebekte toplanip kendini birakiyorsa o kasilmadir. Bebegin kendini kac dk arayla toplayip birakiyor takip et :) ilk 18 dakika arayla baslamisti benimki
Sudeeali Purple13 sanki hiç doğurmuycakmışım gibi hissediyorum hiç doğumu beklemiyorum hep böyle kalıcakmışım gibi böyle ağrılar sancılar korkutuyo beni 🤷🏻♀️
Sudeeali Mermuj teşekkür ederim dediğiniz gibi ılık bi duş iyi gelir ama kocam çoktan uyudu iş yorgunu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Serpl Aynı şeyi kızımın doğumunda yaşadım gece yatıp uyudum ama tam uyumak denemez sabahında nişanım gelmişti ve düzenli sancılar sonrasında hastaneye gittik ve doğum gerçekleşmişti. Bebişinizi kucağınıza almanız yakındır Allah'ın izniyle
Purple13 Sudeeali geçicek geçicek ben yeniden doğmuş gibi oldum. 1 ay olunca hemen masaja gittim allahım balayında gibi oldum doğurunca. Sağlıkla alın kucağınıza🤗
Sudeeali Purple13 ay inşallah bide doğumdan sonra şu giremediğim pantolonlara girersem herşey dahada güzel olur 😂😂🙏🏻
bilgihamile Sudeeali Benim sancim ciktiginda doktor yatis yapmayi serum vermeyi soylemisti ama ozel.oldigu icin 600 tl ydi evde istirahat istedim. O yuzden doktor 2 gun sonra tekrar çağırmıştı. Sancinin seviyesine bagli benim en fazla 50 olmustu yani ve 5 tane cikmisti 2 gun slnra 2 tane 40 cikti sonra her gittigimde haftada 1 gidiyorum 33.haftamdan beri sancim cikiyor.
Sudeeali Purple13 bende 50 kiloydum şimdi 60 yada 61 kilo falanım gören herkes hala aynısın diyo vücudum almadı tek karnım büyüdü inşallah dogumdan sonra bakalım 🤔😇😀