Adel001 Melikekrtc1 neden bize hediye olarak kilo kalıyor her zaman?😂 Olmazmı hediye olarak Kilomuzu alsınlar
Selmanur Selimem kişinin vucudunun esnekliğine göre değişir bence . Ama önemli olan karın çıkmaya başlamasıyla beraber nemlendirmek kremler veya yağlarla
SedaSoner Haftamda hem de birgün önce bir şey yokken çatladım 🤦🏼♀️ Üstelik 2 kilo almıştım. Gördüğüm günün ertesi günü krem alıp sürdüm artmadı ama malesef o ilk çatlaklar 2 tarafta 2 avuç içi kadar kaldı. Şuan 23+5’im kremlendiğimden beri ilerlemedi
Adel001 Melikekrtc1 fazla kilolu kalmayalımda😂 biz o fistik gibi vücudu nah görürüz😂😂😂😂 bize ceviz gibi yuvarlar kalır ancak 😂😂😂
Sherylady Selimem 29. Haftaya kadar taş gibiydim ahahhaha bir sabah uyandım ve çatlamışım inanamadım resmen 10 saat içinde çatlamışım üstelik deli gibi yağlanıyordum. Güreşçiler gibi evde gezmeme rağmen çatladım😞😞
Dnzasel Selimem 25 hafta bitmek üzere catlamadi daha inşaallah çatlamaz ilk hamileliğimde basenler hariç olmamıştı inşaallah bundada olmaz🤲
Arzu0101 Selimem 34 haftaya kadar bı tane çatlak yoktu bundan sonra olmaz diyip seviniyordum .. bı akşam eşim ne güzel hiç catlamamissin dedi sabah baktım 3 tane catlagim var sonrasida geldi zaten 😏😏37+0oldum göbek deligimin çevresi komple çatlak🙈