pink01 Zeyn-o 15+1 başından beri hiç ağrım belirtim olmadı hala tek belirtim adetimin kesilmesi bide karnım büyüdü ufaktan. pregnom diye bir vitamin kullanıyorum şuan sadece 🤗
Yildizim Zeyn-o 14+5 günlüğüz😊hiç hamilelik belirtisi yaşamadım unutuyorum bazen hamile olduğumu🤷♀️ Bugün kontrolümüz vardı cinsiyeti tam göremedi doktor erkeğe benzetti haftaya tekrar bakalım dedi.
Miniminikuss Zeyn-o 13+3 canım sureklı kasık ve ara ara yoklayan bel kuyruk sokumu agrım var. 12 cı hafta itibariyle doktr kontrolunde foliği bıraktım suan bısey kullanmıyırm muayeneye gdınce baslatırlar sanırım
Razis1 Zeyn-o 14+5 bulantı hafif oluyor et da tavuk da tiksinme war arada kaşık agrisi falan oluyor cinsiyette beli deql gostermio ama kemik yapısına göre doktor erkek dedi
Zemine bizde demin 14 olduk Allah olmayanlara nasib etsin cok guzel bir duygu her gun biraz daha buyuduyunu hiss etmek ) benim bualtim oluyo sabahlar bi tek o bide tavukdan tiksiniyorum
Rabiacimendag Zeyn-o aynen öyle oluyor canım ama doktorum normal dedi büyüdükçe ağrıların artabilir dedi 😊 Sağlıklı sıhhatli büyüsünlerde ağrıları çekeriz biz
Zeyn-o Miniminikuss evet vitamin hapı başlatıyorlar tabi çeşitleri var bana decavit verdiler bide kan ilacı veriyorlar😊
Zeyn-o Afyonlu02 evet sürekli korkarak bekliyorum bende daha önce progestan kullandığım için bu ağrılar tedirgin edici oluyor
Zeyn-o Razis1 bu sene erkek senesi sanırım 🥰 hep tahminlere bakıyorum erkek görüyorum 🥰 sağlıklı sıhhatli Gelsinler inşallah
Razis1 Zeyn-o bilmiom da ben nedense hala ısrarla kız hissediyorum kemik yapısı erkeğe benzeyen kızlarda war kuzenimde oldu hep kemik yapısına göre erkek dendi sonra cinsiyet kesin olarak kız oldu tabi sağlıklı olsun da