Ummugulsum_44 Azimegurs ben bio oil kullanıyorum burda adını çok duydum 27+2 yiz hiç çatlağım yok çok şükür bazende zeytin yağı ile sade normal vazelini karıştırıp sürüyorum o da baya nemli tutuyor
Gulsahim Azimegurs çatlak canım genetik oluyor.. Bende neler sürdüm ama ilk gebelikte hafif çatladım. 8.5 aylıkken 🤰bio oil bağdem yağı çok pahalı ürünlerde alıp kullanmıştım ama maalesef oldu olanlar🙆♀️🙆♀️ hiiç bişry fayda etmedi
Sennngulll Ummugulsum_44 vazelin hakkında nette pek olumlu şeyler yazmıyordu hatırladığım kadarıyla araştırmanı tavsiye ederim canım
NihalBurak Bende farmasinin aynısefa balsamını kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor şuan çatlağım yok ama bu çatlak işi genetikmiş bana doktorum istediğin ürünü kullan genetiğiniz de varsa her türlü çatlak olur dedi
Azimegurs Doganays15_ bu markayida duymustum kotu kokuyomus ama bilmiyorum kararsizim sadece zeytinyagi mi sursem diye dusunuyorum
Azimegurs Banada bi akrabam bella b nin kremini onerdi cok memnunmus hic catlagi olmamis kucuk ve cok pahali oda
Doganays15_ Azimegurs evet kokusu biraz kötü ama emilimi nemlendırmesı guzel düsenli kullandı kardesım olmadı onun tbai genetık diyorlar annemdede yok umarım bendede olmaz 🤭 sevgıler💞 önemli olan nemli tutmak doğal yollarlada yapılabılır size kalmış sürdügünüz şeye dıkkat edin sadece doğal olsun yeter
Azimegurs Gulsahim benim ilk gebeligim yasimda kucuk catlasin istemiyorum annem dede yok catlak bilmiyorum arastiriyorum iste
Sum50 Mustela kullanıyorum ben basenlerimde biraz çatlak oldu ama zaten meyilliydi genel olarak memnunum😊
Ummugulsum_44 Sennngulll tamam canm bakarım çok sık kullanmıyorum ama yine de teşekkür ederim dikkat edicem