Çok geçmiş olsun cnm bende aynı sorunu yaşadım 5 haftalık hamileydim gittiğim doktor % 85 bu gebelik gercekleşmiycek dedi çalışıyordum o zmn ne rapor verdi ne ilaç verdi resmen bebeğini ölüme terketti doktor biz tabi ailece şok olduk herkes ağlamaya başladı eşim mutfakta ben oturma odasında kayınvalidem telefonun ucunda sonra kayınvalidem başka doktora gidelim dedi başakşehir de çok iyi bi doktor var ona gidelim dedi biz istemedik doktor çünkü umudumuzu öyle bi yok etti ki gitsek ne degişicek dedik sonra gitmeye karar verdik muayene etti 1 hafta rapor verdi protestan verdi ilişki yasak 1 hafta sadece ihtiyaçların için kalkıcaksin ayağa dedi öyle de yaptım 1 hafta sonra gittim benim bide geç döllenme oldu 6. Haftada bebeği gördük kalp atışını duyduk şimdi hala o doktora gidiyorum ben hala evi bile süpüremiyorum korkudan süpürme demişti doktorum şimdi herşey yolunda çok şükür biz atlattık elimdeki ilaç ta bitsin kullanmıycam başka sende en erken zamanda atlatırsın umarım ama senin az bi kanama alanı varmış kese etrafında benim baya vardı ultrasonda bana bile gösterdi doktor hem sağ hem solda vardı iyiki diğer doktoru dinlememişim şuan bebeğimi kaybetmiştim eğer dinleseydim 😔