atay merhabalar, aranızda bulantı için tablet kullanan oldu mu? kullandıysanız ne önerdi doktorunuz? bana zefor önerdi ancak bulması çok zor, sizlerin de kullandığınız ilaç varsa bilgilendirebilir misiniz?
Svdnr baloglu1 yok sadece hastanenin kadın doğum doktorlarının koridorunun en başında bi o da var orada bir bayan bilgilendiriyor ve fotoğrafta gösteriyor isteyen şimdiden gidip en azından bilgi sahibi olsun
Ga0312 Merhaba bende 5+6 hamileyim. Calibe hanıma gidiyorum şimdilik memnunum muayne ücreti 135 tl ödüyoruz
atay Svdnr Yeniden merhaba, İkilş tarama testinde cinsiyet belli oluyor diyorlar? Bir değer varmış hatta 50 altıysa erkek üstüyse kız ya da direkt görebiliyorlarmış. Nedir durum acaba? :)
Svdnr atay açıkçası bizim ikili tarama testi günü cinsiyeti öğrendik evet ama daha test yapılmadan önce öğrendik doktorlar direkt bebeğin bacak arasını görmeyi baz alıyor değer o bu şu söylemiyor zaten en az 1hafta sonra çıkıyor 2li tarama testi sonucu
iremttk Zeytin_tanesi merhabalar şebnem hanımdan memnun olduğunuz anlaşılıyor ama yinede sormak istedim bu zamana kadar gittim tüm doktorlar biraz donuk soğuk insanlardı insan kendini rahat hissetmiyor böyle olunca şebnem hanım nasıl biri acaba gitmeyi düşünüyorumda sormak istedim :)
iremttk Arkadaşlar merhaba bu zamana kadar üç doktor değiştirdim üçü de soğuk mesafeli insanlardı böyle olunca insan soru sormaya bile çekiniyor can hastanesini beğeniyorum devam etmek istiyorum ama doktorumu değiştirmek istiyorum şebnem hanımı tanıyanlar düşüncelerini paylaşabilirlerse çok mutlu olurum 😊
Ececem iremttk merhaba Güler yüzlü cana yakın bir doktor arıtırsanız Calibe hanımı öneririm. Şebnem hanım da tatlıdır ama bazen suratsız olabiliyor :)
Mrv3dmr Ececem Calibe Hanım çok tatlıdır ve ilgili bir doktordur. Siirt’ten geçti oraya. Burada herkes kendisini tercih ederdi. Çok üzüldük gitmesine..
Eddaliko iremttk bu gebeliğimden önce boş gebelik geçirmiştim o zaman sebnem hanıma gitmiştim canım ordan biliyorum.
ysmnnnn Mrv3dmr merhabalar benim devam ettigim doktorum dogum icin ayrilacak ve calibe hanim var secenek olarak kadin doktor taniyorsanjz biraz bilgi verwbilirmisiniz bazi yorumlar okudun ve korktum acikcasi🥺
Erkek-annesiyim-55 Handelim bnm bi arkadaşım geçen sene doğum yaptı orda bayan doktrdu ismini bilemiyorum çok yenydi hastahane ama ilgi alaka cdden çok mmnnde izmirde yaşasaydım muhakak orayı terch edicktm
atay Eddaliko merhaba 1e hafta demişsiniz bi 10 gün önce ben de şebnem hanıma gidiyorum. 2 gün sonra 2li taramam var siizn olduysa eğer doktorunuz mu yaptı testi nasıl sonuç aldınız bilgilendirebilir misiniz :)
Eddaliko Asumrl canım hiç istemedik öle bişiy daha 13.haftalıgız aklımıza gelmedi😂 ama diğer doktorlar veriyormus o hastanedeki o da verir heralde 👍🏻