EmelMuhammed123 Güzel annişler merhaba❤ size sorum şu biz meleğimle 21+1 haftalığız. Hareketleri minnacık sanki parmağının ucuyla dokunup gidio gibi🙁 Normal mi bizle aynı hafta olanlar sizler nslsnz kızlar 🙁🙁🙁
Ececik07 EmelMuhammed123 normal zamanla sert hareketler gelecek daha 26 civarı şu an çok narin henüz:)
_asli1616_ EmelMuhammed123 Ececik07 ben 24 ten sonra hissettim 27+0 bugün dün çok hareketliydi bugün durgun normal mi
Adel001 EmelMuhammed123 canım bende 16dan başladı yani tam emin oldum ki miniğimin haraketleri, önceden hissettiklerimide herkes bağırsak haraketidir falan dedi yani aldırmadım ama net 16-17den hissediyorum. Şimdi 21+6yız hatta eşim bile elini koyunca hiss ediyor haraketini.
EmelMuhammed123 Meftunbade ikinci ama ablası 16 yaşında🥰 unutmuş olabilirim ama yinede büyüdü 21 hafta bilemedim
Ececik07 _asli1616_ yani O dönemler ben de her hareketsiz olunca doktora koştum ama 2 gün hareket ediyor 2 gün etmiyordu gidiyorum her şey normal diyordu ama siz doktorunuza gösterin yine de herkesin farklı geçiyor
_asli1616_ Ececik07 bende gittim çok normal dedi doktor ama insan neden oynamadı iyimi hep bi panik hali hareket edene kadar ayrı bi panik sanırım annelik böle bişi
EmelMuhammed123 Adel001 ben çoktan hissettim hareketleri orda problem yok da şuan ki hareketleri çok minik o normal mi diye merak ediyorum 🥰